http://karadjovi.bg/index.php?route=product/category&path=75

Дюбели

Дюбели

 Дюбелите представляват пластмасови или метални втулки с вътрешни резби. Монтират се в отвори и служат за закрепване на различни конструкции посредством винт.

 Откакто преди повече от 35 години са се появили първите пластмасови дюбели, тези крепежни елементи не спират да се усъвършенстват и да намират приложение почти навсякъде. Разнообразието от дюбели е огромно, но предназначението им е едно - да осигуряват здрава връзка в конструкциите.

В зависимост от материала на конструкцията, която ще се закрепва се използват различни видове дюбели - класически (универсални), тип „пеперуда”, анкерни, самонавивни дюбели за гипсокартон, шарнирни дюбели, многофункционални дюбели за бетон и зидария, вътрешно резбовани дюбели и т. н.

Материалите, от които могат да бъдат изработени дюбелите са полиамид, пропиленово - етиленов кополимер, висококачествена стомана, месинг, неръждаема стомана и други сплави.

Тъй като разнообразието от видове дюбели е огромно, ако се затруднявате в избора на подходящите крепежни елементи, ние можем да ви помогнем.

От Караджови 87 ЕООД не само можем да ви предложим пълната гама от дюбели, но и можем да ви дадем професионален съвет кой вид дюбели са подходящи за материала, който искате да скрепите.

Високо качество на изключително достъпни цени!

Като вносители на крепежни елементи от водещи световни производители, ние можем да ви предложим наистина високо качество на дюбелите, които предлагаме.

Нашата фирма се ползва с доверието на хиляди наши клиенти от страната и чужбина.

Имате ли нужда от доверен партньор при избора на подходящите дюбели, потърсете и ние ще се постараем да удовлетворим изискванията ви.

За нас високото качество на крепежните елементи е от голяма важност, затова не правим никакви компромиси, когато се отнася до качество на предлаганите продукти.


13.50лв.

Дюбел универсален с цилиндрична яка TTT UH-LРазнери : Диаметър D /мм/ : 10.Дължина L /мм/ : 61...

13.00лв.

Дюбел универсален с цилиндрична яка TTT UH-LРазнери : Диаметър D /мм/ : 6.Дължина L /мм/ : 38.П..

14.00лв.

Дюбел универсален с цилиндрична яка TTT UH-LРазнери : Диаметър D /мм/ : 6.Дължина L /мм/ : 51.П..

8.80лв.

Дюбел универсален с цилиндрична яка TTT UH-LРазнери : Диаметър D /мм/ : 8.Дължина L /мм/ : 51.П..

38.00лв.

Пирон дюбел със скрита яка-найлон.Размери :- Диаметър (d) (мм.) : 6- Дължина (L) (мм.) : 100Предлага..

25.00лв.

Пирон дюбел със скрита яка-полиетилен Размери :- Диаметър (d) (мм.) : 6- Дължина (L) (мм.) : 100Пред..

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)