http://karadjovi.bg/index.php?route=product/category&path=75

Плащане и доставка

Всички посочени на сайта цени са в лева, БЕЗ включен ДДС!. В случай, че стоката има няколко модификации, на страницата й са посочени цените за всяка от модификациите.
Цената за доставка зависи от стойността на стоката, теглото й, физическите й размери, дестинацията и начинът на доставка.
www.
karadjovi.bg има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои от публикуваните материали може да бъдат остарели, като www.karadjovi.bg не поема отговорност да ги актуализира. Част от информацията публикувана в Сайта е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента.
Доставка на закупени стоки
Доставката на поръчаните стоки се извършва по избраният от Потребителя начин и според посочените срокове. www.karadjovi.bg си запазва правото да удължава посочените срокове с до 10 РАБОТНИ дни, без да информира предварително Потребителят, и да удължава сроковете над 10 РАБОТНИ дни, с предварителното одобрение от страна на Потребителя.
www.
karadjovi.bg си запазва правото да променя подизпълнителя, извършващ доставката без да предупреждава предварително Потребителя, стига това да не променя начина на доставка.
Цената на доставка на дървеня материал е около 50 лева за София и 1,50лв./км. по две посоки за другите региони!
За крепежните елементи доставка е базовата цена на куриерските фирми Еконт или Спиди!

Плащане на закупени стоки и услуги
При плащане в брой на поръчаните стоки и услуги, Потребителят се задължава да депозира, в момента на доставката на www.karadjovi.bg или на неговият представител, извършващ доставката, пълната стойност на доставената поръчка. В случай, че в едноседмичен срок от датата на доставка Потребителят се откаже частично, или изцяло от закупените стоки, се задължава да възстанови частично, или изцяло депозираната сума. В случай, че потребителят не се откаже от закупените стоки, или услуги, www.karadjovi.bg автоматично приема направения депозит, като плащане на поръчаните стоки, или услуги.
При плащане по банков път, Потребителят депозира сума, равна на стойността на направената поръчка, в банковата сметка на www.
karadjovi.bg и едва след като депозита бъде потвърден се доставят поръчаните стоки и услуги. В случай, че в едноседмичен срок от датата на доставка Потребителят се откаже частично, или изцяло от закупените стоки, www.karadjovi.bg се задължава да възстанови частично, или изцяло депозираната сума. В случай, че потребителят не се откаже от закупените стоки, или услуги, www.karadjovi.bg автоматично приема направения депозит като плащане на поръчаните стоки или услуги.
При стоки, чиято поръчка изисква направата на гаранционен депозит, поръчката се привежда в изпълнение едва след като потребителят е направил депозит в размер, посочен при направата на поръчката. С направата на този депозит Потребителят декларира, че желае избраната от него стока и ще депозира разликата между пълната и стойност и направеният депозит, при получаването и. В случай, че потребителят откаже да приеме стоката или се възползва от правото си да я откаже, в едноседмичен срок, след като я е приел, www.
karadjovi.bg се задължава да възстанови само вторият депозит, като приеме първоначално направения гаранционен депозит, като неустойка от страна на Потребителя.